Gryczanka w nowym wydaniu

Surowa gryczanka bananowa z sokiem jagód acai

przepis:

60g niepalonej kaszy gryczanej
pół banana
pół szklanki soku z jagód acai
1/3 szklanki wody

Kaszę przepłukałam i zalałam na noc wodą. Rano odsączyłam i zblendowałam z pozstałymi składnikami.

Gdzie się podział maj?



Miłego dnia!



14 komentarzy:

  1. No właśnie nie wiem, gdzieś sobie uciekł...
    Chociaż może jednak jest? ;)
    Taki sposób na gryczankę bardzo mi się podoba! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Sok z jagód acai? Brzmi śmiesznie(nie wiem czemu mnie to śmieszy xd), ale zarazem pysznie xD

    OdpowiedzUsuń
  3. wygląda niezwykle i pewnie tak smakuje :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale zaskoczenie z tą kaszą :) Śliczna i na pewno pyszna :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Jaka delikatna! :)
    maj odwołali ;c

    OdpowiedzUsuń
  6. o to samo pytam! gdzie?! na szczęście śniadania zawsze mogę nas pozytywnie nastrajać, szczególnie tak smaczne :)

    OdpowiedzUsuń
  7. dokładnie :( za dużo tej brzydkiej pogody!

    OdpowiedzUsuń
  8. Myślałam, że kolor za sprawą truskawek, a tu taka niespodzianka ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. To samo pytanie zadaje sobie codziennie... :)

    OdpowiedzUsuń
  10. ten niepowtarzalny smak gryki z truskawkami!

    OdpowiedzUsuń
  11. Słońce już wychodzi - pozytywnie :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Jak delikatnie to wygląda. *.*
    Zaraz na dobre ucieknie ten maj i oby piękny czerwiec go przegonił. ;)

    OdpowiedzUsuń